ICH - training en advies    
GCP Boekje

ICH - training en advies

Wij zijn met GCP cursussen begonnen in 1989 bij de International Society of Quality Assurance. ICH - training en advies is in 1997 begonnen met de eerste GCP cursussen in het Engels. In 1998 kwam het Nederlandse GCP richtsnoer. Vanaf 1998 werd onze cursus in het Nederlands gegeven naar de Nederlandse praktijk.
Sinds 1 juni 2017 zijn onze GCP trainingsactiviteiten overgenomen door GCP Central. GCP Central zal de basiscursussen en verkiezingsdagen voor apothekers en apothekersassistenten voortzetten en op termijn uitbreiden met online trainingsmodules.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn artsen, onderzoekers en afdelingen van ziekenhuizen, universiteiten, integrale kankercentra, farmaceutische -, medische hulpmiddelen - en voedingsmiddelen firma’s, en CRO’s.

Ook een cursus voor uw afdeling

Wij onderscheiden ons door op maat gemaakte GCP cursussen. Wij ontwikkelen ook een GCP cursus speciaal voor uw organisatie.

Certificaat

Een certificaat van deelname als bewijs van voortgaande opleiding en training, volgens GCP richtsnoer 5.4.1 en 5.18.2.b, wordt verstrekt.

Accreditatiepunten

Accreditatiepunten van beroepsverenigingen, V&VN Research Professionals, NVOD (datamanagers) en medisch specialistische verenigingen, via ABAN - Accreditatie Bureau Algemene Nascholing.